Verzenden & retourneren

Mits op voorraad, versturen wij de artikelen die u op werkdagen voor 15.00 uur bestelt, dezelfde dag nog naar België. U heeft uw bestelling veelal de volgende werkdag in huis. De genoemde levertijden zijn indicatief. Mocht een artikel onverhoopt niet voorradig zijn, dan laten wij u dat weten per e-mail en bedraagt de levertijd 3 tot 5 werkdagen. 

Verzendkosten

De verzendkosten bedragen vanaf €6,99 per bestelling. Bestelt u voor meer dan 99 euro exclusief btw? Dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.

 

Leverpogingen en avondbezorging

Is er niemand aanwezig op het afleveradres tijdens de bezorging? Dan bezorgt de chauffeur het pakket bij de buren (particuliere bestellingen) of volgt er een tweede afleverpoging op de volgende werkdag (bij zakelijke bestellingen).

Uw bestelling retourneren

Als consument kunt u tot 14 dagen na ontvangst de gehele bestelling zonder opgave van reden annuleren. De kosten voor retour zijn voor eigen rekening. Wilt u de bestelling annuleren en de bestelling retourneren? Gebruik hiervoor het onderstaande Modelformulier voor herroeping. Het formulier kunt u mailen naar [email protected]

Vervolgens heeft u als consument 14 dagen de tijd om uw bestelling retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. 

Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

 

Verzendkosten bij retourneren

Bij bestellingen boven de € 99,- betaalt u geen verzendkosten. Wanneer u producten retour zendt zijn deze kosten voor eigen rekening.

Hoe zit het met de verzendkosten als u een product retourneert? Stel dat u van een bestelling plaatst van bijvoorbeeld €103,- en twee kokers kit terugstuurt met een waarde van 10 euro. Dan is uw werkelijke bestelling 93 euro. U bent daarover verzendkosten verschuldigd.

Wij brengen de verzendkosten in rekening op de creditfactuur als u besluit om een gedeelte van uw bestelling te retourneren. In het bovengenoemde voorbeeld van € 93,- euro die u uiteindelijk heeft besteld, komen er nog verzendkosten bij. Wij storten het verschil vervolgens binnen 5 werkdagen terug op de betaalrekening waarmee u online heeft betaald.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren, het modelformulier voor herroeping en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Ottosealpro.be geretourneerd moeten worden. Wilt u hier gebruik van maken? Gebruik dan het onderstaande modelformulier voor herroeping.

 

Modelformulier voor herroeping

(alleen invullen indien u de overeenkomst wilt herroepen)

  • Aan: [ naam ondernemer]

[ geografisch adres ondernemer]

[ faxnummer ondernemer, indien beschikbaar]

[ e-mailadres of elektronisch adres van ondernemer] 

  • Ik/Wij* deel/delen* u hierbij mede, dat ik/wij* onze overeenkomst betreffende

de verkoop van de volgende producten: [aanduiding product]*

de levering van de volgende digitale inhoud: [aanduiding digitale inhoud]*

de verrichting van de volgende dienst: [aanduiding dienst]*,

herroept/herroepen*

  • Besteld op*/ontvangen op* [datum bestelling bij diensten of ontvangst bij producten]  
  • [Naam consumenten(en)]
  • [Adres consument(en)]
  • [Handtekening consument(en)] (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

* Doorhalen wat niet van toepassing is of invullen wat van toepassing is.

 

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 

Mail het herroepingsformulier naar [email protected] en retourneer het pakket naar het volgende adres:

Ottoseal Pro België
t.a.v. Retouren
Meerweg 3
9482 TE  Tynaarlo, Nederland