Kit op kleur RAL

Wist u dat Ottoseal een grote diversiteit aan gekleurde kit heeft? Kit hebben wij in diverse kleuren leverbaar. Denk aan de felle kitkleuren zoals vuurrood of tomaatrood, saffraangeel en adriablauw. Maar ook meer ingetogen kleuren op kit zoals okerbruin, caribisch groen of bahama beige. Er is dus vrijwel altijd een kleur voor u leverbaar.

OTTOSEAL S100
€9,78 per stuk (€11,83 Incl. btw)
OTTOSEAL S70
€12,35 per stuk (€14,94 Incl. btw)
OTTOSEAL S110
€8,46 per stuk (€10,24 Incl. btw)
OTTOSEAL M390
€8,06 per stuk (€9,75 Incl. btw)
OTTOSEAL M361
€6,29 per stuk (€7,61 Incl. btw)
OTTOSEAL S125
€8,39 per stuk (€10,15 Incl. btw)
OTTOSEAL S140
€16,46 per stuk (€19,92 Incl. btw)
OTTOSEAL S51
€18,69 per stuk (€22,61 Incl. btw)
Toon 1 - 8 van 29
Toon:

Alles over Kit op kleur RAL

Ruime keuze

Het ruime assortiment aan kleuren is een van de punten waarop Ottoseal zich onderscheidt van andere fabrikanten. Houdt u van uitbundige en felle kleuren? Dan zijn vuur- of tomaatrood, saffraangeel en adriablauw misschien wel interessante opties. Maar ook als u een voorliefde voor meer ingetogen kleuren hebt, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze siliconen- en acrylaatkitten zijn namelijk ook leverbaar in meer neutrale kleuren als okerbruin, caribisch groen, kastanjebruin of bahamabeige. Bekijk de beschikbare kleuren.

Variaties op standaardkleuren

Wellicht bent u niet zo’n fan van speciale of exotische kleuren en houdt u het liever op de basistinten wit, grijs en zwart. Ook dat is geen probleem. Ottoseal biedt ook diverse, zeer subtiele variaties op deze kleuren aan. In het geval van witte kit kunt u bijvoorbeeld kiezen voor transparant, gebroken wit, crèmewit, sneeuwwit of oudwit. Ook de grijstinten en donkere kleuren zijn goed vertegenwoordigd in het assortiment van Ottoseal, onder meer in de vorm van chinchilla, herfstgrijs, voegengrijs, zilvergrijs, betongrijs, sanitairgrijs, heldergrafiet, antraciet en fluweelzwart. Tot slot leveren we ook pastel- en natuurkleuren die perfect zijn toegesneden op buitentoepassingen. Kortom, er is vrijwel altijd een kleur beschikbaar die prima tegemoet komt aan uw wensen en persoonlijke smaak.

In onze webwinkel kunt u ook speciale kleuren kit bestellen. Wat dacht u van matte kitkleuren of structuur kleuren voor kitten? Daarnaast zijn er natuurlijk ook de diverse RAL-kleuren, zoals RAL 9001 en RAL 9016. Wij leveren ook pastelkleuren en natuurkleuren voor buiten.

Het belang van de kleurenkaart

Het kiezen van de juiste kleur is niet altijd een sinecure. Een bijkomend probleem is dat kleuren op een beeldscherm altijd indicatief zijn. Ze geven wel een aardig beeld, maar weerspiegelen de realiteit nooit helemaal exact. Het kan dus zijn dat de kleur in werkelijkheid een beetje afwijkt van wat u op het beeldscherm ziet.

Om dit probleem te verhelpen, zijn er speciale kleurenkaarten met echte kleurmonsters ontworpen. De kleurenkaart toont in een oogopslag hoe de kleuren er in het echt uitzien en welke opties er per kitsoort beschikbaar zijn. Zo bent u altijd verzekerd van de juiste kleur voor uw project!

Vraag een kleurenkaart aan