Professionele kit voor iedere toepassing

Om de juiste kit of lijm te bestellen bent u bij Ottosealpro op het juiste adres. Onze kit- en lijmproducten zijn van excellente kwaliteit en kunnen niet vergeleken worden met de "doe-het-zelf" producten in uw plaatselijke bouwmarkt. Ottoseal Pro levert aan veel kitapplicatiebedrijven en wordt als "zeer goed verwerkbaar" bevonden voor diverse toepassingen.

De verwerkbaarheid is erg belangrijk voor de professional. Hoe makkelijker het is om het product te verwerken, hoe efficiënter de werkzaamheden gaan en des te beter het eindresultaat. Wij hebben bovendien een zeer grote verscheidenheid aan kit kleuren in ons assortiment. Dit is uniek in de branche en een groot voordeel, omdat er vrijwel altijd een geschikte kleur voor uw project leverbaar is.

In onze webshop kunt u veilig en vertrouwd uw professionele kit en lijm kopen. Voor veel artikelen geldt, op werkdagen voor 15.00 uur besteld? Binnen 1 á 2 werkdagen bezorgd.

Bestel gemakkelijk met uw account

Bestelt u vaker bij ons? Online kit en lijm kopen is nog gemakkelijker met uw Ottosealpro account. Hiermee kunt u onder andere gemakkelijk (herhaal)bestellingen doen, uw facturen downloaden, eerdere bestellingen bekijken en uw zendingen volgen.

Bestelt u zakelijk en in grotere volumes? Dan profiteert u van gunstige tarieven. Vraag dan volledig vrijblijvend een offerte aan.

Veelgestelde vragen

Kan ik kit overschilderen en wat is de droogtijd van kit en lijm? De meest gestelde vragen over onze producten hebben wij voor u verzameld en kunt u gemakkelijk terugvinden in onze webshop.

Heeft u een vraag over uw bestelling of wilt u contact met ons opnemen? Bekijk dan onze pagina Klantendienst.

Ottoseal kit en lijm

Om de juiste kit of lijm te bestellen bent u bij Ottoseal Pro België op het juiste adres. De kit- en lijmproducten van OTTO-CHEMIE GmbH zijn van zeer goede kwaliteit en kunnen niet vergeleken worden met de "doe-het-zelf" producten in uw plaatselijke bouwmarkt. Ottoseal Pro.be levert aan veel kitapplicatie bedrijven en wordt als "zeer goed verwerkbaar" bevonden. Dit is uiteraard erg belangrijk voor de professionele verwerker. Hoe makkelijker het product is om te verwerken is hoe sneller de werkzaamheden gaan en des te beter het eindresultaat.

In onze Belgische webshop vindt u een zeer grote verscheidenheid aan kleuren. Dit is een groot voordeel, omdat er vrijwel altijd een geschikte kleur leverbaar is. Mocht de gezochte kleur niet in het assortiment zitten, dan is er zelfs de mogelijkheid om een kleur te laten maken. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.